Herd 900-1500

Herd eller Brænderskål til Ekoheat pillefyr - Robust og pålidelig forbrændingskammerkomponent

Vores herd eller brænderskål er en vigtig komponent i forbrændingsprocessen i dit Ekoheat pillefyr. Denne skål er designet til at rumme træpillerne og skabe de optimale betingelser for en effektiv forbrænding.

Ved at vælge vores herd eller brænderskål kan du være sikker på en pålidelig og holdbar komponent, der kan modstå de høje temperaturer og kravene fra forbrændingsprocessen. Denne skål er fremstillet af robuste materialer og er designet til at sikre en jævn og effektiv forbrænding af træpillerne.

Installationen af herd eller brænderskål er enkel og kræver grundlæggende teknisk viden. Den er kompatibel med Ekoheat pillefyr og er designet til nem udskiftning og vedligeholdelse.

Opgrader dit Ekoheat pillefyr med vores pålidelige herd eller brænderskål for en pålidelig og effektiv forbrændingsproces. Bestil i dag og nyd fordelene ved en optimal forbrænding og drift af dit pillefyr.

1.595,00  DKK
På lager
Varenr.:
SSOL000038

Herd ( Brænderør ) til Ekoheat 900 og 1500 Det er måske det vigtigste del på et pillefyr, herden eller brænderøret som nogle også kalder det. Det er her luften tilføres til brædslet og forbrændingen foregår. For at få en optimal forbrænding er det nødvendig at hullerne i herden er rene, da luften ellers vil blive tilført i for lidt mængde. Det betyder at kedlen begynder at soder, hvis der ikke bliver gjort noget.

Herden er en sliddel da forbrændingen forgår ved meget høj temperatur og med tiden kan gøre hullerne i herden større og deraf en dårligere forbænding. Der er ingen målestok for hvor længe en herd skal kunne holde, da der er mange forhold der afgør hvor længe en herd holder.

Den er nem at udskifte da det kun er at tage bagpladen med de fire bolte af. Derefter tager man de tre bolte i herden og den kan nemt løftes ud.