Pillefyr service - Bestil service og reparation af Ekoheat træpillefyr

 

Har du fejl på dit Ekoheat pillefyr du ikke selv kan udbedre, så er det serviceteknikeren du  skal have fat i.

Vores servicetekniker på Ekoheat har årelang erfaring, og har været med til at servicere siden Ekoheat pillefyret kom på markedet i 2011. Men et er at kunne reparerer pillefyret ved besøg, men han vil også kunne hjælpe dig mange gange på telefonen. Har du en fejlmelding på dit pillefyr, så start med at kikke på fejlmeldinger i næste artikel. Løser det ikke dit problem, så ring på 21537791 og Erling vil hjælpe dig videre ganske gratis.

Bliver det nødvendigt at få en servicetekniker på besøg, så overvej sammen med Erling om det evt. er et årligt serviceeftersyn dit pillefyr har brug for. Det er ikke  væsentligt dyrere med et serviceeftersyn end en reparation, da kørsel og tidsforbrug er includeret i et eftersyn. Vi anbefaler at få serviceret pillefyret med et mellemrum på 1 til 2, år alt efter hvor meget og med hvor stor effekt fyret arbejder.

Kan den lokale VVS mand også reparere pillefyret ? Det er vores erfaring, at han kan klare småreparationer, hvis han har de reserdele der evt. skal bruges, men er det lidt mere end almindelig udskiftning af sliddele, så vil et besøg af vores tekniker med sin store ekspertise og mange års erfaring, ofte være en billigere og mere sikker løsning, Vi kører i 80% af tiden kun på Ekoheat pillefyr, hvilket har givet den store erfaring, og dermed de bedste muligheder for at finde og udbedre de fejl der evt. måtte være. Vores servicevogn har alle reservdele med, så vi kan udbedre reparationen med det samme.  Vores indstilling af fyret vil altid være den bedste, fordi vi har det rigtige udstyr til måling af co2 Co og ikke mindst måler vi om der er tilstrækkelig træk i skorstenen.

Vi hjælper dog gerne med råd og vejledning til den lokale VVS-mand, og vi leverer også gerne de reservedele han evt. skulle få brug for.

Hvad koster det at få vores servicetekniker på besøg? Vi fakturerer for minimum en time som koster 395 kr. og 3,85 kr. pr. km kørsel + moms,  dog maximalt for 150 km.

Bornholm og andre omkostningstunge øer efter aftale.