• Ekoheat 900-03
  • Ekoheat 900-03
  • Ekoheat 900-03
  • Ekoheat 900-03

Ekoheat 900

Pris: 27.995,00 kr

Specialpris 22.395,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Ekoheat 900 pillefyr UDGÅET AF PRODUKTION


Til opvarmning af hus op til 200 m2 ved god isolering.


Stor virkningsgrad. Du vil blive forbavset over, hvor lidt piller den bruger, så derfor stor økonomisk gevinst.


Kompakt fyr Måler kun 47,2 cm i bredden + en pillebeholder på 40 cm  ialt i bredden 87.2 cm. Et pillefyr der kan være alle steder.


Lydsvag: Den giver ikke mere lyd fra sig end et oliefyr, så den kan stå alle steder.


Ekoheat har en røgsuger i steder for en blæser, som får støvet til at gå mod skorstenen i stedet for ud i rummet, samtidig er røgsugeren næsten lydløs.


Selvrensende: Det betyder minimal vedligeholdelse og stor virkningsgrad.


Ekoheat pillefyr er udstyret med automatisk rensning. I røgkanalerne kører automatiske rensefjedere, som giver en høj udnyttelse af røggasserne ved ofte at fjerne sod og akse fra varmeveksleren.Brænderen har automatisk askeudkast, som sker ved at bundpladen i brænderen kører frem og tilbage . Asken tømmes derved automatisk ud i askeskuffen, uden at lukke ned for forbrændingen som i andre traditionelle anlæg. 


Styring : Et brugervenligt, aktivt display alle kan finde ud af.


Ekoheat kedler har en Dansk produceret Touch screen styring, der bestemmer mængden af luft i forhold til mængden af brændsel, så man opnår den optimale temperatur i kedlen. Dette skaber den ideelle forbrænding, især på de lave ydelses områder. Ved den høje effektivitet på de lave ydelses områder, er der store besparelser at hente i forbruget, fordi kedlens ydelse kan modullere efter varmeanlæggets behov.


En naturlig CO2 neutral vedvarende energikilde.


Når træpillen brænder, udledes den samme mængde kuldioxid, som absoberes af træet i løbet af dets livscyklus. Træpiller er oftest lavet af et biprodukt fra træindustrien. Træpiller er ikke påvirket af prisjusteringer på de internationale markeder, da det er en råvare, der er tilgængelig for alle og derved giver større uafhængighed.


Økonomisk brædsel


Biomasse er en energikilde der normalt er produceret af overskudsmatriale fra nærområdet i det enkelte land. Det er derfor også uafhængigt af udefra kommende forhold som olie, gas og elektricitet og priserne er derfor meget stabile i niveau.


Røggasudløbet kan monteres på toppen eller bagsiden af fyret.


Beholderen til træpiller kan placeres på begge sider af fyret, og kan fås i to størrelser; 160 kg og 320 kg.


Vejledninger og manualer:


Manuel Ekoheat 2014


Ekoheat brochure